Helyszíni furatjavítás | weldtech.hu
Azonnali elérhetőség
Tel:+36-34-551-555
Email:weldtech@weldtech.hu

Helyszíni furatjavítás

Helyszíni furathegesztés és forgácsolás Ø45 mm-től akár Ø400 mm-ig.

Egy forradalmian új, mobil készülék segítségével a legkülönbözőbb, kopott, sérült furatok, furatpárok, csapágyhelyek, perselyek, csapszegfuratok forgácsolását, felrakó hegesztését, vonalfúrását tudjuk elvégezni akár a helyszínen is.
 
A kopott, ovális, sérült furatokat az eredeti egytengelyűségnek, párhuzamosságnak vagy dőlésszögnek megfelelően előforgácsoljuk, a készülékkel félautomata módon, egyenletes rétegvastagságban felhegesztjük, majd kész méretre forgácsoljuk. Hegesztés helyett elvégezhető a helyszíni perselyezés is.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kanál

01-gem_furatjavitas

Gém furatjavítás

 

Az új technológia óriási előnyei

  • A meghibásodott gépet, szerkezetet nem kell szétszedni, elszállítani, költséges megmunkáló berendezésre tenni.
  • A javítást, vonalba fúrást a meghibásodás helyszínén egy munkatársunk gyorsan elvégzi.
  • Önnek jelentős munka-, idő-, és költségmegtakarítást érhetnek el.

További Képek

Bakdaru furatközép beállítás lézerrel

Bakdaru furatközép beállítás lézerrel

Bakdaru furatolás

Bakdaru furatolás

Gémvég

Gémvég

Gémvég

Gémvég

Kanál

Kanál

A helyszíni furatjavításról röviden

helyszíni furatjavításAhhoz, hogy bármilyen ipari berendezést rendeltetésszerűen és biztonságosan lehessen alkalmazni a munkavégzés során, megfelelő állapotúnak kell lennie. Ellenkező esetben komoly fennakadások, életveszélyes helyzetek is adódhatnak a hibás gépek használata miatt, ezért nem árt kiemelt figyelmet fordítani a rendszeres karbantartásra! Utóbbihoz szorosan kapcsolódik a furatok javítása, ezért, ha e téren tapasztal problémát, éljen a helyszíni furatjavítás lehetőségével! Helyszíni furatjavítási szolgáltatásunk során a legmodernebb eszközökkel állítjuk helyre a berendezéseket. A javítás során alkalmazott eszközök nemcsak minőségi munkát végeznek, hanem mobilisak is, így egyre több ügyfél választ minket, hiszen a robosztus ipari berendezések többsége egyáltalán nem szállítható karbantartási munkálatokra! Mindenképp érdemes szolgáltatásunk mellett dönteni és élni a helyszíni furatjavítás lehetőségével, ugyanis ezek a karbantartási feladatok szakértői kezeket követelnek meg. Laikusként elég egy rossz mozdulat és az ipari gép akár teljesen tönkre is mehet! Keressen minket bizalommal!