Helyszíni furatjavítás

Helyszíni furathegesztés és forgácsolás Ø45 mm-től akár Ø400 mm-ig.

Egy forradalmian új, mobil készülék segítségével a legkülönbözőbb, kopott, sérült furatok, furatpárok, csapágyhelyek, perselyek, csapszegfuratok forgácsolását, felrakó hegesztését, vonalfúrását tudjuk elvégezni akár a helyszínen is.

A kopott, ovális, sérült furatokat az eredeti egytengelyűségnek, párhuzamosságnak vagy dőlésszögnek megfelelően előforgácsoljuk, a készülékkel félautomata módon, egyenletes rétegvastagságban felhegesztjük, majd kész méretre forgácsoljuk. Hegesztés helyett elvégezhető a helyszíni perselyezés is.

Az új technológia óriási előnyei

N

A meghibásodott gépet, szerkezetet nem kell szétszedni, elszállítani, költséges megmunkáló berendezésre tenni.

N

A javítást, vonalba fúrást a meghibásodás helyszínén egy munkatársunk gyorsan elvégzi.

N

Önnek jelentős munka-, idő-, és költségmegtakarítást érhetnek el.

További képek

Bakdaru furatközép beállítás lézerrel
Bakdaru furatközép beállítás lézerrel
Bakdaru furatolás
Bakdaru furatolás
Gémvég
Gémvég
Gémvég
Gémvég
Kanál
Kanál

A helyszíni furatjavításról röviden

Ahhoz, hogy bármilyen ipari berendezést rendeltetésszerűen és biztonságosan lehessen alkalmazni a munkavégzés során, megfelelő állapotúnak kell lennie. Ellenkező esetben komoly fennakadások, életveszélyes helyzetek is adódhatnak a hibás gépek használata miatt, ezért nem árt kiemelt figyelmet fordítani a rendszeres karbantartásra! Utóbbihoz szorosan kapcsolódik a furatok javítása, ezért, ha e téren tapasztal problémát, éljen a helyszíni furatjavítás lehetőségével! Helyszíni furatjavítási szolgáltatásunk során a legmodernebb eszközökkel állítjuk helyre a berendezéseket. A javítás során alkalmazott eszközök nemcsak minőségi munkát végeznek, hanem mobilisak is, így egyre több ügyfél választ minket, hiszen a robosztus ipari berendezések többsége egyáltalán nem szállítható karbantartási munkálatokra! Mindenképp érdemes szolgáltatásunk mellett dönteni és élni a helyszíni furatjavítás lehetőségével, ugyanis ezek a karbantartási feladatok szakértői kezeket követelnek meg. Laikusként elég egy rossz mozdulat és az ipari gép akár teljesen tönkre is mehet! Keressen minket bizalommal!

A helyszíni furatjavításról röviden
Széchenyi 2020