Bemutatkozás

A WELDTECH Kft. 1999-ben alakult, tevékenysége speciális hegesztésből és fémszórásból állt. Azóta bevezettük a kerámia– és műanyagszórást, a kopásálló alkatrészek gyártását. 2006-ban kibővítettünk gépparkunkat egy furatjavító berendezéssel, amivel főleg a helyszínen újítunk fel kopott furatokat, csapágyhelyeket, perselyeket. 2011-ben, mint új technológiát bevezettük a szikrahegesztést, melynek a gyakorlatban történő elsajátítására Japánban, a berendezés gyártójánál került sor. Ezzel párhuzamosan vásároltunk egy vibrációs feszültségmentesítő berendezést, ami nagy segítséget jelent a kényes hegesztési feladatok megoldásában.

A fenti technológiákkal alkatrészeket, gépeket, berendezéseket javítunk, újítunk fel az ipar, a mezőgazdaság és a lakosság részére. Vállaljuk dugattyú, hüvely, tengely, kerékagy, kerékcsonk, féktárcsa, fékdob, hidraulika henger, fogaskerék, csigakerék, persely, motorblokk, hajtómű, rugó, szerszám, ékszíjtárcsa, extruder csiga, kazántag, szivattyú, kompresszor, forgózsámoly, csapszeg, stb. javítását. Tevékenységi körünkbe tartozik minden, ami elrepedt, eltörött, elkopott. Elvégezzük különféle ötvözetek (Hastelloy C, Inconel, titán, spiáter, stb.) szerszámacél, alumínium, réz, bronz, rozsdamentes, hőálló fémek, szürkeöntvény, acélöntvény kötő- és felrakó hegesztését, fémszórását. Ezekből az anyagokból vállalunk egyedi gyártást is.

Elvégzett munkáinkra hosszú távú garanciát vállalunk. Úgy alakítottuk ki gépparkunkat, hogy a javításhoz kötődő forgácsolási, köszörülési munkákat is el tudjuk végezni. Folyamatos munkarendben termelő ügyfeleink számára állandó készenlétet biztosítunk. A sürgős javításokat soron kívül elvégezzük, a javított darabok szállítását megoldjuk. A mobilitásra és rugalmasságra nagy hangsúlyt fektetünk. Igény esetén, a helyszínen is elvégezzük a javítást, s vállaljuk az ahhoz kapcsolódó szét- és összeszereléseket is.

2004-ben sikeresen bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszert. A válság a cégvezetést a minőség, a hatékonyság és a szervezettség javítására ösztönözte. 2010-ben külső tanácsadó cég bevonásával elkezdtük szervezetünk fejlesztését, s ez 2012 végén fejeződött be.
Ennek keretében tanfolyamokon, képzéseken vettünk részt. 2011-ben megszereztük a buszok, tehergépjárművek kerékagyainak fémszórással történő javításához szükséges „H” engedélyt. Az ÉMI-TÜV SÜD Kft. közreműködésével hegesztőink hatféle hegesztési eljárásban TÜV minősítést szereztek. Üzemünk megkapta a legmagasabb hegesztő minősítést, az MSZ EN ISO 3834-2:2006 tanúsítást. A Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülésnél megszereztük a Folyadékbehatolásos anyagvizsgáló engedélyt.

Középtávú terveink között szerepel egy újabb üzemcsarnok felépítése, a tampongalvanizálás bevezetése, valamint az EU Konformitás tanúsítás megszerzése.

RUGALMASSÁG, PRECIZITÁS -> WELDTECH

 

Nagy Gyula ügyvezető igazgató

Széchenyi 2020