Fogaskerék, fogasléc javítás

Elvégezzük különböző csigakerék, csigatengely, fogaskerék, fogaskoszorú, kúpkerék, tányérkerék javítását. Akár kitörött, akár megkopott a fogazás, felhegesztjük ún. önedző (magasabb mangántartalmú) hozaganyaggal. Az alapanyag lehet acél, szürkeöntvény, bronz, vagy alumínium, a fogazás egyenes, ferde, vagy ívelt. Az utómegmunkálás lehet gépi, de zömében kézzel történik, sablon után, amit a csiszolás, polírozás követ. Forgó kemencék, malmok fogaskoszorúinak hegesztését, köszörülését elvégezzük a helyszínen is.

Az általunk elvégzett javítás előnyei

N

gyors, ezáltal csökken az állásidő.

N

jelentősen olcsóbb, mint az új gyártása

N

gyakran nem igényel szerelést, mert a javítást a helyszínen, beépített állapotban is elvégezzük.

A javítást ötvözve a szikrahegesztéssel elérjük, hogy nagyon kemény (75 HRc) bevonatot kapjon a fog felülete, ezáltal megnövekszik az élettartama.

A fogaskerék javítással sok esetben kiválthatja egy drága, új alkatrész megvásárlását!

A gépek és berendezések esetében is gyakran előfordulhat meghibásodás. Sajnos nem lehet minden egyes kockázati tényezőt kiküszöbölni azzal, hogy a gépeket rendszeres karbantartásnak, vagy szerviznek vetjük alá, de az sem garancia a hosszú élettartamra, ha a berendezést nem kergetjük át a végső teljesítőképességének határain túlra. A meghibásodást gyakran az egyik gépelem okozza, ami sérül a használat során. Ilyen lehet például a fogaskerék is. A fogaskerék javítás sok esetben bizonyulhat az ideálisabb megoldásnak, mint az, ha új alkatrészre cserélik a régit. Ez már csak azért is igaz, mert a tapasztalatok azt mutatják, hogy a fogaskerék javítás az esetek 99.9 %-ában sikeres. Gondoljon bele, hogy a fogaskerék javítás mennyi mindent tud adni Önnek! Sokkal költségkímélőbb, mert lényegesen olcsóbb, illetve sokkal gyorsabb, mint egy új fogaskerék gyártása vagy szállítása. Ön is tudja, az a legdrágább, ami áll, ami nem termel. Adjon egy esélyt a fogaskerék javításnak, és hívjon minket bizalommal! Mielőtt kidobná a megrepedt, vagy eltört fogaskereket, azt gondolva, hogy azon már nem lehet segíteni, hiszen egy helyett két darabban van, inkább keressen fel minket! Nagy szakmai tapasztalattal rendelkezünk különféle gépelemek hegesztésében, javításában és felújításában is. Ha valaminek a javítását elvállaljuk, akkor mindent meg is teszünk azért, hogy sikerrel járjunk. Ha szeretne meggyőződni arról, hogy mennyire eredményesek vagyunk fogaskerék javításban, csak annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép velünk a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és érdeklődik szolgáltatásainkról!

További képek

Fémszórás elött

Malom koszorú

Felrakó hegesztés

Felhegesztve

Köszörülve

Csiszolva

Széchenyi 2020