Hegesztés | weldtech.hu
Facebook
Azonnali elérhetőség
Tel:+36-34-551-555
Email:weldtech@weldtech.hu
Pinterest

Hegesztés

Jól felkészült szakembereink elvégzik acélöntvény, szürkeöntvény, alumínium, spiáter, réz, bronz, szerszámacél, Hastelloy C, Inconel, titán, saválló-, rozsdamentes-, hőálló-, és keményfémek, különleges ötvözetek kötőhegesztését és felrakó hegesztését akár a helyszínen is.

 

A hegesztés közben fellépő feszültségek okozta deformáció és egyéb károsodások elkerülése érdekében a kritikus hegesztések közben vibrációs feszültségmentesítést alkalmazunk.

Törőlap

Törőlap

Törőlap

Törőlap

 

További Képek

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

KözlőtengelyKözlőtengely
Közlőtengely

Közlőtengely

Törött alkatrész? A hegesztés lehet a megoldás!

weldtech.hu1710Vannak alkatrészek, amiken már nem lehet segíteni, mert egyszerűen olyan állapotba kerültek, hogy érdemesebb újra cserélni őket. Eltörött, megrepedt, megolvadt, elöregedett, berozsdásodott. A kár mértéke minden esetben változó lehet, de nem minden esetben kell kidobásra ítélni az alkatrészt!

Eltörött, megrepedt, megolvadt, elöregedett, berozsdásodott? A hegesztés például egy olyan lehetőség, amivel egy első látásra menthetetlennek tűnő fém alkatrészt még meg lehet javítani! A hegesztés technikája képes két külön álló fémdarab között stabil kötést kialakítani, a megolvasztott széleket pontosan összeilleszti, a kettőből pedig újra egy lesz!

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat! Vállalunk különféle típusú hegesztést is, így kötőhegesztést és felrakóhegesztést is! Fontolja meg a javíttatást, mielőtt döntene a sérült alkatrész sorsáról, és bízza annak hegesztését felkészült szakembereinkre! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és egyeztessen időpontot!