Hegesztés | weldtech.hu
Facebook
Azonnali elérhetőség
Tel:+36-34-551-555
Email:weldtech@weldtech.hu
Pinterest

Hegesztés

Jól felkészült szakembereink elvégzik acélöntvény, szürkeöntvény, alumínium, spiáter, réz, bronz, szerszámacél, Hastelloy C, Inconel, titán, saválló-, rozsdamentes-, hőálló-, és keményfémek, különleges ötvözetek kötőhegesztését és felrakó hegesztését akár a helyszínen is.

 

A hegesztés közben fellépő feszültségek okozta deformáció és egyéb károsodások elkerülése érdekében a kritikus hegesztések közben vibrációs feszültségmentesítést alkalmazunk.

Törőlap

Törőlap

Törőlap

Törőlap

 

További Képek

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

Közlőtengely

KözlőtengelyKözlőtengely
Közlőtengely

Közlőtengely

A felrakó hegesztésről röviden

felrakó hegesztésA hegesztésnek több fajtáját is megkülönböztethetjük, elsősorban aszerint, hogy milyen célt szolgál, de a kivitelezés módja vagy energiaforrás alapján is osztályozhatjuk. Alapvetően különböző fém elemek javításához, a két munkadarab közötti, oldhatatlan kötések létrehozásához alkalmazzák.

A felrakó hegesztést a cél alapján csoportosítható hegesztések közé soroljuk, mert a lényege, hogy a megmunkálandó felületre új anyagot hordanak fel és új felületet, réteget alakítanak ki ezáltal. Elsősorban olyan munkadarabok esetében van szükség a felrakó hegesztésre, amelyek a gyakori használat következtében elkoptak, a nagy igénybevétel miatt megsérültek.

A felrakó hegesztés lehetővé teszi, hogy a különféle fémből készült elemeket, alkatrészeket ne kelljen kidobni, hanem egy kis felújítással ismét használhatóvá váljanak. Ez a megoldás több szempontból is előnyös. A javítás sok esetben költséghatékonyabb döntés, hiszen nincs szükség arra, hogy a régi, sérült darabot kidobjuk és teljes áron, valószínűleg drágán, egy újat vásároljunk helyette. Egy megbízható szakember kezei között a javítás ideális lehetőség a spórolásra. Ezzel együtt a sérült alkatrészek javíttatása nagyszerű mód az újrahasznosításra is, ami a környezetbarát szemlélet szerves része.

Igazán sokféle anyag esetében alkalmazható a felrakó hegesztés, fémek, ötvözetek és acélok egyaránt javíthatóak a segítségével, ennek köszönhetően pedig megnő az újra felhasználható alkatrészek száma. Érdemes tehát tájékozódni a lehetőségekről, mielőtt elhamarkodottan döntenénk.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat felrakó hegesztéssel kapcsolatban! Ami kissé, vagy erősen megkopott, az még jó eséllyel használható, csak egy kis javítást igényel. Tapasztalt szakembereink az Ön számára is színvonalas, tartós és nem utolsó sorban esztétikus munkát végeznek felrakó hegesztés keretein belül. Lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeink egyikén, és kérjen személyre szabott árajánlatot felrakó hegesztéshez!

Törött alkatrész? A hegesztés lehet a megoldás!

weldtech.hu1710Vannak alkatrészek, amiken már nem lehet segíteni, mert egyszerűen olyan állapotba kerültek, hogy érdemesebb újra cserélni őket. Eltörött, megrepedt, megolvadt, elöregedett, berozsdásodott. A kár mértéke minden esetben változó lehet, de nem minden esetben kell kidobásra ítélni az alkatrészt! Eltörött, megrepedt, megolvadt, elöregedett, berozsdásodott? A hegesztés például egy olyan lehetőség, amivel egy első látásra menthetetlennek tűnő fém alkatrészt még meg lehet javítani! A hegesztés technikája képes két külön álló fémdarab között stabil kötést kialakítani, a megolvasztott széleket pontosan összeilleszti, a kettőből pedig újra egy lesz! Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat! Vállalunk különféle típusú hegesztést is, így kötőhegesztést és felrakóhegesztést is! Fontolja meg a javíttatást, mielőtt döntene a sérült alkatrész sorsáról, és bízza annak hegesztését felkészült szakembereinkre! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken és egyeztessen időpontot!