Korrózióvédelem | weldtech.hu
Facebook
Azonnali elérhetőség
Tel:+36-34-551-555
Email:weldtech@weldtech.hu
Pinterest

Korrózióvédelem

A korrózióvédelem egyik leghatásosabb módszere az alumíniumszórás, vagy cinkszórás. Ez a hagyományosan láng huzalszórás technológiával történik, mi azonban a jóval kedvezőbb költségű elektromos ívhuzal szórással végezzük. A homokszórással megtisztított felületre alumínium vagy cink bevonatot hordunk fel 80-120 mikron vastagságban. Kiváló védelmet nyújt erős korróziónak kitett szerkezetek, hidak, gépjármű alvázak, tengeri fúrótornyok, szerelvénnyel esetében is. Akár 30 év garancia is vállalható az átrozsdásodás ellen.

Alumínium szórás előtt

Alumínium szórás előtt

Alumíniummal bevonva

Alumíniummal bevonva

 

A korrózióvédelem fontosságáról röviden

A korrózióvédelem fontosságáról rövidenAz idő múlása, az időjárási, légköri tényezők kivétel nélkül minden alapanyagon meglátszanak az ember környezetében. Szerencsére mindezekkel könnyedén fel lehet venni a harcot, ha a fém munkadarabok, szerkezetek megfelelő korrózióvédelemmel vannak ellátva.

A korrózió a fém munkadarabok legnagyobb ellensége, aminek megakadályozására manapság különböző megoldások születtek. A korrózióvédelmet utólag is meg lehet valósítani egy fém munkadarab kapcsán, mégpedig, ha az megfelelő felületkezelést kap. Az alumínium vagy a cink bevonat fémszórásos technológiával kerül a fém munkadarabokra. Az, hogy végül mely hozaganyagok kerülnek a munkadarabok felületére, csakis az alkalmazási területtől függ.

A korrózióvédelemmel kapcsolatos eljárás modern körülmények között, minőségi hozaganyagok felhasználásával kerül megvalósításra vállalkozásunknál. Mindezekre kiemelt figyelmet fordítunk, hiszen tisztában vagyunk felelősségteljes szerepünkkel, ami a fém munkadarabok tartósságát, időtállóságát illeti. Szinte bármilyen fém munkadarabot ellátunk megfelelő korrózióvédelemmel, így hosszú élettartamot adhatunk a különböző berendezéseknek, azok alkatrészeinek vagy épületszerkezeti elemeknek.

Tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, ossza meg velünk speciális igényeit, ehhez pedig vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Előnyei a galvanikus horganyzással szemben

  • gyors és költséghatékony
  • nincs súly-és méretbeli korlát
  • akár a helyszínen is elvégezhető
  • nincs deformáció
aluminiumszórás elött

Aluminiumszórás elött

Aluminiumszórás után

Aluminiumszórás után

Alumíniumszórás után

Alumíniumszórás után

Aluszórás előtt

Aluszórás előtt

Aluszórás után

Aluszórás után